ANCCSAsociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România.

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR "NICOLAE IORGA" BOTOŞANI

^

CONCERT DE COLINDE SI CANTECE DE CRACIUN – FUEGO

 

Joi 07 decembrie 2017, ora 19:30 FUEGO  – Scrisoare de Decembrie

Atunci cand se apropie iarna in Romania, este deja o traditie ca Paul Surugiu – Fuego sa porneasca la drum, incarcat cu desaga – i muzicala, prin toata tara, prevestind  Craciunul, minunile sale si bucuria de a te ferici in cadrul unei sarbatori de poveste.

Petrece seara de joi, 07 decembrie 2017, incepand cu ora 19:30,  alaturi de Paul Surugiu – Fuego savurand concertul “Scrisoare de Decembrie”

Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporana despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trai la aceasta intensitate decat in preajma Craciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazandu – se pe emotia starnita de mesajele cantecelor si a poeziilor sale.

Totodata, impreuna cu publicul sau, artistul va scrie o mare scrisoare dedicate Craciunului, pe care o va publica ulterior.
Cum nici un proiect marca Fuego nu vine fara surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are moment unice pregatite, t imp de doua ore, alaturi de band –ul sau, impreuna cu melodii de neuitat, cantece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cantec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reintoarcere la valorile si simbolurile simple, in care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului in care traim, le – am uitat.

Biletele se pot cumpara de la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani, intrarea “B”, etajul II, camera 15 (secretariat)

Pretul unui bilet este:

categoria I – 70 lei

categoria II – 60 lei

categoria III – 50 lei

Publicat de Administrator, în data de 2 octombrie 2017

*
2 la sută
*
-
Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani, Strada Marchian, Numărul 5, 710211.