ANCCSAsociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România.

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR "NICOLAE IORGA" BOTOŞANI

^

Seara de teatru – „Eu te cred dar… tu ma minti!”

Miercuri, 18 martie 2020, ora 19:00 va avea loc la Casa de Cultuta a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani spectacolul de teatru „EU TE CRED DAR … TU MA MINTI”.

Comedie adaptata dupa“La Menteuse”de Jacques Bricairesi Maurice Lasaygues

Traducere: Rodica Baitan
Adaptare: Monica Davidescu, Liviu Lucaci

“Eu te cred, da’ tu ma minti!” este o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse” scrisa deJ acques Bricairesi Maurice Lasaygues.
Premiera initiala a avut loc pe 1 octombrie 1987, in regia lui Rene Clermont, la Teatrul “Petit Marigny” din Paris, dandu-i viata actori renumiti ai timpurilor, precum Sabine Paturel, Henri Courseaux, Bernard Lavalette, Annie Jouziersi,Genevieve Brunet.
Indiferent de trecerea anilor si schimbarile timpurilor, situatiile ilare oferite de spectacol raman extrem de la moda si gustate de public, fiind intangibile in fata oricarui trend trecator.

Personajele:
Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati – AurelianTemisan, Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoaba peste masura – Monica Davidescu, Francoise, 30ani, jurnalista, foarte mondena – Anca Dinicu, Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiatfrumos – Cosmin Vijeu, Jane, frumoasa ,un vis – Alexandra Salceanu.

Situati ilequi-pro-quoputernice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele invartindu-se din situatie in situatie.

Pretul unui bilet este de 70 lei.
Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, intrarea B, etajul 2, camera 15.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI SPECTATORI !
Dupa începerea spectacolului locurile nu mai sunt valabile.
VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE DE PARCARE REDUSE DIN ZONA SĂLII.
Accesul copiilor sub 5 ani nu este permis. Copiii peste 5 ani plătesc bilet întreg.
Contravaloarea biletelor se returneaza EXCLUSIV, numai in cazul amanarii sau anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII.
DIN RESPECT PENTRU NOI!
VA RUGAM CA LA INTRAREA IN SALA SA RENUNTATI LA GUMA DE MESTECAT, PENTRU A NU MAI FI “NEVOITI” SA O LIPITI DE FOTOLII (HUSE), CAFEA SAU ALTE BAUTURI CARE PATEAZA, IAR LA TERMINAREA SPECTACOLULUI SA VA LASATI AMBALAJELE IN COSURILE DE GUNOI EXISTENTE IN FOAYER.
VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

Publicat de Administrator, în data de 10 februarie 2020

*
2 la sută
*
-
Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani, Strada Marchian, Numărul 5, 710211.