ANCCSAsociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România.

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR "NICOLAE IORGA" BOTOŞANI

^

Spectacol de teatru „ALL INCLUSIVE”

Spectacol independent găzduit de Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

Spectacolul All inclusive, cea mai nouă producţie regizată de Vlad Zamfirescu, va avea loc la CASA DE CULTURA A SINDICATLOR „NICOLAE IORGA” BOTOSANI  IN DATA DE MARTI, 19 MARTIE 2019, ORA 19:00Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman o să vă ofere un adevărat regal al comediei. Se va râde  pe săturate, la o piesă jucată în vervă şi presărată cu situaţii de o ironie comică şi replici de tot hazul.

Acţiunea gravitează în jurul familiei formate din Maurice (Marius Manole), Margaret (Medeea Marinescu) şi fiica lor Adele (Diana Roman). Ajunşi în preajma vârstei de 40 de ani, cu o fiică de 20, cei doi părinţi par să fie într-o căutare perpetuă a unui ideal nedefinit, tânjind mereu după altceva decât ceea ce le-a oferit viaţa până în acel moment. Existenţa lor ia o turnură neaşteptată atunci când Adele, tânără studentă, anunţă că trăieşte o poveste de dragoste şi aşteaptă un copil de la nimeni altul decât profesorul ei Vincent (Vlad Zamfirescu). Iar tatăl Adelei, Maurice (Marius Manole) traveresează criza vârstei de mijloc crezând că îşi va găsi fericirea chiar în braţele veselei Monique (Mirela Oprişor), sora iubitului fiicei sale. Ce se întâmplă când protagoniştii acesti scenariu ajung faţă în faţă veţi descoperi asistând la spectacol.

Nu pierdeţi întâlnirea cu nume reprezentative ale noii generaţii de aur a teatrului românesc, în această nouă comedie spumoasă în care hohotele de râs se împletesc cu trăirea autentică şi cu momentele de mare tensiune emoţională. Regia spectacolului este semnată de Vlad Zamfirescu, iar scenografia de Mădălina Marinescu.

SPECTACOLUL VA FI URMAT DE PROIECTIA FILMULUI “SECRETUL FERICIRII”

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI ȘI  SPECTATORI !

DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

ORA DE INCEPERE 19:00

Pretul unui bilet este de 80 lei

Publicat de Administrator, în data de 14 ianuarie 2019

*
2 la sută
*
-
Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani, Strada Marchian, Numărul 5, 710211.