ANCCSAsociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România.

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR "NICOLAE IORGA" BOTOŞANI

^

Spectacol de teatru „TE IUBESC dar nu pe tine”

Sambata, 24 martie  ora 18:00 ,Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani

Fiecare om căsătorit, bărbat sau femeie, se gândeste uneori cum ar fi să încerce măcar o dată sexul cu altă persoană. Dincolo de iubire, ipocrizie sau blazare, fiecare are un coridor întunecat, plin de patimi josnice si plăcere. Vlad o aduce acasă pe Sorina. Sorina este măritată. Dar este si naivă si prost informată, deoarece e convinsă că soțul său, pe numele lui Andrei, e plecat si el în delegație. Sotul însă este în dormitor cu amanta, Marina, ferm convins că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc si încearcă să își ascundă amanții prin casă începe comedia. Căci întotdeauna râdem de necazul altora. Si când vedem pe scenă o situaţie prin care am trecut si noi, parcă râdem şi mai tare.

Distribuția: LEONID DONI ( politistul Robi din serialul “LAS FIERBINTI “) ALINA CHIVULESCU ( Bella din serialul “LA BLOC “), ANCA DINICU ( Gina Felea  din serialul “BAIETI DE ORAS “ ), ANDREAS PETRESCU ( autorul succesului “MA MUT LA MAMA!“) este o garanție în plus pentru succesul acestui spectacol.

Pret bilet unui bilet este:  50  lei

Biletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani, intrarea „B”, etajul II, camera 15.

Publicat de Administrator, în data de 12 februarie 2018

*
2 la sută
*
-
Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani, Strada Marchian, Numărul 5, 710211.