ANCCSAsociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România.

CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR "NICOLAE IORGA" BOTOŞANI

^

Oferă 2% pentru Casa de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botoşani

Casa de Cultura a Sindicatelor ”Nicolae Iorga ” Botosani este  o institutie de cultura care se autofinanteaza in totalitate si desfasoara anual sase festivaluri – concurs, oferind oportunitatea elevilor din ciclul prescolar, gimnazial si liceal de asi prezenta, intr-un cadru organizat, potentialul artistic. Se preocupa in mod constant de pastrarea, promovarea si sustinerea culturii traditionale romanesti precum, incurajarea tinerilor interpreti de a duce mai departe ceea ce au mostenit de la inaintasii nostrii – folclorul si traditiile romanesti, prin Ansamblul folcloric ”MARGINEANCA”. Pe parcursul anului 2016, Casa de Cultura a Sindicatelor ”Nicolae Iorga” Botosani, a oferit premii si trofee in valoare de peste 25.500 lei din venituri proprii, tinerilor participanti la cele sase festivaluri – concurs. Anul acesta, Casa de Cultura a Sindicatelor ”Nicolae Iorga” Botosani in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Botosani, si-a propus, chiar daca criza financiara afecteaza si institutia noastra, sa mentina si sa continuie traditia de peste 30 de ani de activitate culturala, organizand si desfasurand cele sase festivaluri destinate elevilor.

Descarcati formularul 230 in format pdf

Dupa ce se completeaza formularul, se face o copie care se pastreaza, iar originalul se depune (direct sau se trimite prin Posta) la Administratia Financiara pe a carei raza teritoriala aveti domiciliul.
Termenul limita pana la care formularul trebuie sa ajunga la Administratia Financiara: 15 mai a anului curent.
Pana la 31 decembrie administratia financiara va centraliza toate informatiile si va vira sumele stranse catre organizatiile beneficiare.  

Cu mii de multumiri,
Casa de Cultura a Sindicatelor ”Nicolae Iorga” Botosani.

Publicat de Administrator, în data de 13 mai 2011

*
2 la sută
*
-
Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani, Strada Marchian, Numărul 5, 710211.